annaochapan

Förändringar...

Kategori: Allmänt

Förändringens tid är här, mina vänner.
Idag flyttar vi ut från vårt hus i Perth, och hem till Timo ett par dagar innan vi drar till Darwin i början på nästa vecka.
Det ska bli vansinnigt skönt att flytta ut från vårt lilla rått-bo, och bort från vår älskade hyresvärd, men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på alla roliga minnen vi har härifrån.
Alla konstigheter, alla öl, alla sena nätter, alla varma dagar, alla människor...

MEN nu börjar vi på ny kula, och det är ju nästan ännu mer spännande att tänka på vilka man inte har träffat än, och de öl som väntar på att drickas.

Har förövrigt filmat ett litet klipp åt er så ni ska få se hur det ser ut, frågan är bara när man har möjlighet att lägga upp det. Men det kommer...

Kommentarer

  • Becca säger:

    Vad spännande! Ska bli kul att se och läsa om hur det går för er.

    2012-04-12 | 10:16:56
  • Mamma Karin säger:

    Kul att höra från dig. Lycka till! Tycker nog att ni skulle flyga. Det ser ut att bli både krångligt och onödigt dyrt annars. Man kanske kan be piloten att flyga extra lågt.... för att kunna se lite av landet! Nej, det går ju inte! Det blir nog bra hur ni än gör! Puss och Kram!

    2012-04-12 | 13:20:43
  • Monkie säger:

    Ja, uppbrott väcker ofta blandade känslor! Liksom

    det nya och outforskade som både oftast är lite läskigt men samtidigt spännande!

    Tänk vilka erfarenheter ni får med er genom livet från denna resa, även den "älskade" hyresvärden har säkert gett er värdefulla lärdomar som ni kommer att ha nytta av i framtiden!

    Ni är såå modiga!!

    Önskar er lycka till med resan och Darwin!

    <3 <3 <3 <3

    2012-04-15 | 13:44:44

Kommentera inlägget här: